Skip to main content

Er du klædt på til fremtiden?

 

Hvad hedder direktøren for internettet? – og hvem kan formidle kontakten?

Du ved godt, at svaret ikke findes. Der er ikke en ’hovedcomputer’ som, hvis den bryder ned, får hele internettet til at gå i sort. Ej heller direktøren for det hele eller et hovedkontor på en fysisk adresse.

Internettet er et godt billede på et stærkt netværk, som på blot ganske få årtier har ændret hele vores måde at indhente og sammenkoble informationer på.

Vi påstår ikke, at vi kan revolutionere verden, som internettet gjorde det, men det er vores hensigt at invitere erhvervslivet indenfor i en helt ny måde at tænke netværk på, hvor vi gerne ’skubber’ lidt til rygmarvsbeslutninger, vanemønstre og den mere traditionelle netværksform.

Hvordan det?

I mere end 10 år har jeg beskæftiget mig med erhvervsjournalistik, både som selvstændig erhvervsdrivende og i en årrække som kommerciel redaktør ved Jysk Fynske Medier. Gennem årene har det centrale omdrejningspunkt i mit arbejde været at lytte og formidle erhvervslivets udfordringer og succeshistorier.

Ved hundredevis af interviews med erhvervsledere ude i alle kroge af dansk erhvervsliv, er en af de væsentligste iagttagelser jeg har gjort mig, at succes langtfra alene måles i produktionsnøgletal, vækstkurver og bundlinje. Oftest er vejen til succes skabt gennem værdisæt, videndeling og evnen til at lytte og dele sine erfaringer med andre.

Med disse betragtninger som foretrukne i værktøjskassen, og med den erfaring og forretningsmæssige filosofi som katalysator, bygger STEPUP-Network sit fundament op om den enkelte deltagers hverdag.

Gennem interviews skaber vi et nuanceret billede af lederen og virksomhedens konkrete udfordringer og problemstillinger. På den måde bliver det den enkelte virksomhed som sætter agendaen for gruppens aktuelle indhold og overskrifter.

 

Dynamik, fællesskab og relationer udgør kernen i STEPUP-Network, hvor vi har valgt at gøre en forskel ved at turde se ind i fremtiden og møde de udfordringer som ligger i at imødekomme den moderne og tidssvarende erhvervsleders behov.

Er du klædt på til fremtiden?

Christian Dan Jensen
STEPUP-Network.

Læs mere om vores events der handler om bæredygtighed oggrønomstilling